Calaf acull una formació per prevenir les violències de gènere
C

6 de març de 2018

“JO MAI MAI” és el nom de la formació, impartida per la cooperativa de teatre i acció social NUS, que ha organitzat La Plana Teatre amb la col·laboració de l’Ajuntament i el Casal de Calaf. El curs ha tingut una durada de 16h i s’ha realitzat de forma intensiva aquest dissabte 3 i diumenge 4 de març de 10h a 19.30h a Calaf.

Hi han participat una quarantena de persones entre professionals que treballen amb joves com monitors, professors, etc. però també persones interessades en adquirir eines de teatre social per desenvolupar accions de sensibilització, presa de consciència i prevenció de les violències de gènere.

Durant tot el cap de setmana els assistents han treballat temes com: la socialització de gènere; els estereotips, les masculinitats i les feminitats; l’amor romàntic, les relacions abusives o la llibertat sexual i han adquirit diferents eines pràctiques per després
poder-ho treballar amb joves.

El cost d’aquest curs sol ser de 120€, però en aquest cas ha comptat amb la subvenció per part de l’Ajuntament i per això s’ha reduït a 50€.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta