Bruno Oro actua aquest dissabte a l’Ateneu amb el seu primer solo teatral

40

El popular actor Bruno Oro, que es va donar a conèixer sobretot en el món de la imitació interpretant multitud de personatges a Polònia i Crackòvia, arriba al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada aquest dissabte, a les 21h, amb una obra on pregunta si l’espectador està preparat per ser etern. Un viatge pels clarobscurs d’una vida que mai s’acaba.

Immortal: reflexions al voltant del temps

Què faríem si tinguéssim tot el temps del món? Immortal és una comèdia dramàtica futurista en què el popular actor es desdobla en multitud de personatges que gaudiran, patiran o s’enfrontaran a la immortalitat. Què faríem si haguéssim d’aguantar el sogre fins la fi dels temps? Què faríem si haguéssim de treballar en aquella feina que no ens agrada 200 anys més? Què farem quan els propis fills ja siguin besavis? En el seu primer solo teatral, Bruno Oro s’acompanya pels dos millors creadors teatrals de ciència ficció: el dramaturg i director Marc Angelet i el dramaturg i realitzador audiovisual Alejo Levis.

El preu de les entrades és de 12 euros, amb els descomptes habituals. Es poden comprar al Punt de Difusió Cultural i Turística del c/ Garcia Fossas, de 18 a 21h. També a www.ticketea.com i, el mateix dia, des d’una hora abans a la taquilla del teatre.