20.4 C
Igualada
Dijous, març 23, 2023

Aquest mes de febrer comença una nova edició de l’Igualada Mentoring

El gener s’ha donat per finalitzada la 3a edició de l’Igualada Mentoring, un programa que té per objectius ajudar a impulsar o fer créixer un negoci, micropime o professional autònom de la ciutat d’Igualada, a través del mentoratge.

Aquest programa, impulsat conjuntament per l’Ajuntament i la Unió Empresarial de l’Anoia, va néixer en plena pandèmia al 2020, per tal de donar un suport directe i personalitzat a través de la figura d’un mentor/a voluntari/a que acompanya a un/a professional autònom/a o petit/a empresari/a en el desenvolupament, creixement i consolidació del seu negoci.

La 3a edició ha comptat amb un total de 8 parelles de mentors/es i mentorats/des de diversos sectors professionals. En el cas dels mentorats/des: escoles d’idiomes, de dansa i de suport acadèmic; un coworking, un taller d’artesania, un negoci online de teràpies, un estudi d’arquitectura i un projecte musical. A més, com a tret diferenciat, aquesta edició ha destacat per tenir perfils de mentorats/des més joves amb un negoci amb menys de 5 anys de trajectòria.

En canvi, els mentors/es eren de diversos sectors professionals com el màrqueting digital, TIC, serveis professionals… que han acompanyat durant prop de 6 mesos a aquests petits empresaris. En les tres edicions hi han participat 41 empresaris i autònoms.

“El balanç de totes aquestes edicions ens fa veure com hi ha empreses de la ciutat que cerquen ser més competitives, i com empresaris/es mostren la seva generositat per ajudar a d’altres empreses a prosperar”, detalla Jordi Marcé, regidor de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament. A més, el regidor també destaca que “aquesta darrera edició veiem que hi ha un perfil més emprenedor. És un exemple que a la ciutat s’estan engegant nous projectes empresarials en els darrers anys, i com a govern, estarem al seu costat per tal de dotar-los-hi diversos recursos com l’Igualada Mentoring”.

La nova edició arrenca a partir d’aquest mes de febrer. El procés consta d’entrevistes personalitzades a tots els mentors i mentorats per conèixer la seva especialitat i així poder realitzar l’emparellament o match, que és la clau perquè funcioni el mentoring; la formació per a mentors sobre com fer un bon desenvolupament en les sessions de mentoratge; i una formació de mentorats, de diverses temàtiques, el networking, vendes i la digitalització del negoci.

Les inscripcions estan limitades a 6 mentors i 6 mentorats. Per participar com a mentorat/da i rebre aquest acompanyament i suport, el programa està dirigit a petits empresaris i autònoms amb domicili fiscal a Igualada. Si vols participar i rebre una nova visió i focus del teu negoci com a mentorat es pot clicar aquest enllaç.

En canvi, per a participar com a mentor, cal disposar d’una llarga experiència com a empresari, professional o directiu d’empresa; i d’una motivació altruista, compromís i disponibilitat d’unes hores al mes per participar i actuar com a mentor o mentora; i també, viure o treballar a la comarca de l’Anoia. Si vols participar com a mentor, la data límit per inscriure’s és dimarts 28 de febrer.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Òdena convoca el concurs per dissenyar el cartell de la Festa Major

Un any més l'Ajuntament d'Òdena convoca el concurs per participar en el disseny del cartell de la Festa Major. Hi poden participar totes les...

El Consorci Sanitari dona un euro per cada professional que s’ha vacunat contra la grip

El Consorci Sanitari de l’Anoia (CSA) ha fet un donatiu de 444 euros a la Fundació Síndrome de Dravet, en el marc de la...

Vilanova posa en marxa una prova pilot per a fomentar el consum de fruites entre els joves

L’Ajuntament de Vilanova del Camí posarà en marxa una prova pilot per a promoure els hàbits d’alimentació saludables entre el jovent i especialment el...

Últimes notícies