5 de desembre de 2019

Aquest divendres comença una nova Fira de Nadal al nucli antic d’Igualada

Demà divendres 6 de desembre s’inaugurarà la tradicional Fira de Nadal al nucli antic d’Igualada, organitzada per Fira d’Igualada i la Comissió de festes del Barri de la Font Vella amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada. Amb l’objectiu de dinamitzar el comerç de la ciutat, la capital de l’Anoia es vesteix de Nadal tot consolidant un model festiu que funciona i que emula, salvant les distàncies, la Fira de Santa Llúcia de l’entorn de la catedral de Barcelona.

Fins al 22 de desembre
La Fira estarà oberta els dies 6, 7, 8, 14, 15 21 i 22 de desembre de les 10 del matí a les 9 del vespre.  Durant els propers caps de setmana, passejant pel nucli antic de la ciutat, podrem trobar una vintena de casetes de fusta repartides entre la plaça de l’Ajuntament i la plaça del Pilar, on trobarem tota mena d’articles nadalencs. A més, la fira també comptarà, com en darrers anys, amb una quinzena de petits artesans de l’alimentació i altres oficis. Tot això i el fil musical que amenitzarà aquests dies, donarà al centre de la ciutat el caliu propi d’aquestes Festes.

Concert de corals
Els visitants de la Fira podran gaudir de diverses activitats gratuïtes durant els dies de la fira com els tallers per a menuts (cada dia de la fira) a càrrec del grup Anima’ns d’11.30 h a 13.30 h i de 17 a 20 h a la plaça de l’Ajuntament i les cantades de Nadal de corals de la ciutat i la comarca:
– Dia 8 a les 12 h – Coral Juvenil Xalest
– Dia 8 a les 19 h Coral La Lira de La Pobla
– Dia 14 a les 12 h Cor Exaudio
– Dia 14 a les 17.30 h Coral Infantil Els Verdums
– Dia 14 a les 19.30 h Coral Infantil Gatzara
– Dia 15 a les 18.30 h Cor Gospel de Fàtima
– Dia 15 a les 19 h Cor de Xauxa
– Dia 15 a les 19.30 h Cor de Mig To
– Dia 21 a les 19.30 h Coral Merlet

La Fira enguany tornarà a rebre al tió gegant que es podrà fer cagar els dissabtes 7, 14 i 21 de 18 h a 19.30 h, que obsequiarà amb llaminadures a tots els nens que hi vulguin participar.

Aquesta fira nadalenca, a més de tenir l’objectiu de fer-nos reviure i mantenir les tradicions, vol donar a tota la ciutat i comarca, una oferta variada de productes i motius nadalencs, en aquests dies tan assenyalats i propers al Nadal.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: