Aquest diumenge, l’Anoia es mulla per l’esclerosi múltiple

107

El proper diumenge tindrà lloc en diferents piscines de l’Anoia una nova jornada del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. Aquest any el cartell és una imatge fresca de l’il·lustrador Ignasi Blanc en què hi predominen els blaus i roses. Els flamencs i els nedadors són els protagonistes del cartell i també ho seran dels articles que es vendran durant la jornada per captar fons per l’esclerosi múltiple.

L’Associació d’esclerosi Múltiple de la Comarca de l’Anoia ha treballat de valent per intentar que diumenge tot vagi a la perfecció i molta gent s’apunti a aquesta iniciativa, que es farà també a tot Catalunya. El Mulla’t és una acció de sensibilització envers la malaltia perquè, diuen, “sabem que l’única manera de conscienciar la societat respecte a l’esclerosi múltiple és donar conèixer aquesta malaltia, moltes vegades invisible”.

Les piscines obriran a partir de les 10 del matí. Hi haurà diferents activitats aquàtiques per passar-ho bé mentre s’espera a què arribi l’hora del gran salt a l’aigua que es farà conjuntament a les 12 del migdia. Entre els municipis participants en aquesta iniciativa hi ha Igualada, Vilanova del Camí, Òdena, Capellades, Piera, Montbui o la Llacuna, entre altres.