9.5 C
Igualada
Diumenge, 10 desembre 2023

Un article de

Aquest dissabte, trobada de Cotxes Clàssics
A

Publicitat

Igualada Comerç i la comissió de Sant Cristòfol ja tenen tot a punt per acollir una nova edició de la trobada de cotxes clàssics. Aquest dissabte a la Rambla Sant Isidre es farà la trobada anual que compta amb el suport de l’Ajuntament.

L’esdeveniment amb més de 70 cotxes inscrits que vénen d’arreu de Catalunya pretén ser una oportunitat pels comerciants i per la restauració.

A partir de les 9 del matí la cèntrica Rambla acollirà l’arribada i exposició dels vehicles, que seran rebuts per l’organització. Fins a les 11.00 h. es donarà l’oportunitat d’esmorzar en els diferents establiments. Llavors, es donarà la sortida per fer una ruta fins a Carme i Orpí d’una hora de durada. Podran conèixer i gaudir d’una part de la comarca.

Abans de finalitzar la trobada es lliurarà a tots els participants un diploma i un obsequi/record de la jornada. També es farà el lliurament dels següents premis: al vehicle més antic, al que ve de més lluny, al més ben conservat/restaurat i un premi del públic. Es convida a tothom a passejar per la Rambla per gaudir de la trobada, contemplar els interessants models de cotxes que hi haurà i participar del concurs del premi del públic.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies