Aquest dimarts, nova retransmissió d’Òpera a l’Ateneu

15

Demà dimarts 5 de novembre a l’Ateneu Cinema es podrà seguir en directe des de la Royal Opera House la retransmissió de la producció de dansa Concerto / Enigma Variations / Raymonda.

Des dels orígens clàssics del Royal Ballet fins a les aclamades noves produccions: Un programa triple que demostra la versatilitat d’una de les companyies de ballet més importants del món.

Aquest programa mixt demostra una vegada més la gran adaptació de l’escola britànica a les corrents clàssiques i la seva evolució en l’escena.

Concerto és el resum de la capacitat de McMillan de fusionar la tècnica clàssica més brillant amb la mentalitat contemporània.
Enigma Variations, per la seva banda, és una peça que respira la personalitat britànica d’Ashton i la seva gran essència clàssica.
Raymonda (Acte III) en últim lloc, és el clàssic ballet rus ple de màgia i precisió tècnica gràcies al talent de Marius Petipa.

La funció començarà a 1/4 de 9 del vespre i el preu de l’entrada és de 18 euros (15 anticipada) i 15 pels socis de l’Ateneu (13 anticipada)

Les entrades ja es poden comprar anticipades a la taquilla de l’Ateneu cinema i
també a través de la web www.ateneucinema.cat