38 futurs metges anoiencs becats per MIPS d'Igualada

172

Becats Mips 2015.JPG

Divendres 27 de novembre estudiants de medicina, familiars, amics i col·laboradors de Mips Fundació Privada es van aplegar a la seu del centre mèdic Mútua Igualadina en l’acte de lliurament de les beques MIPS FUNDACIÓ PRIVADA, que per sisè any consecutiu atorga un ajut econòmic als estudiants de medicina de la comarca de l’Anoia. Enguany es complexen sis anys des que MIPS FUNDACIÓ PRIVADA va engegar el programa de BEQUES MIPS per a futurs metges. Donat l’èxit i l’alt nombre de sol·licituds per aconseguir la beca, l’entitat igualadina ha ampliat el programa d’ajuts gràcies a la col·laboració de Mútua Igualadina de Previsió Social MPS a Prima Fixa. Es dóna la circumstància que enguany han estat becats per sisena vegada 4 estudiants que van començar el primer curs amb aquesta subvenció de Mips i que aquest any acaben els seus estudis de medicina.

Els estudiants becats aquest any són:
Maria Aguado i Sorolla, Clàudia Bausili i Riba, Mariona Borràs i Mora, Eduard Casajuana i Urgell, Anna Compte i Guix, Laura Cristóbal i Saiz, Elisabet Domènech i Marcè, Aram Ehsan i Pernía, Julia Farrera i Nuñez, Cristina Farrés i Pla, Carla Gonzalez i Grado, Henar Guerra i Mas, Anna Huerta i Vélez, Gemma Jorba i Palomas, Marta Llorens i Marsal, Mar Luque i Luna, Aleth Marí i Saumell, Ester Marín i Esteve, David Martínez i Jiménez, Sofia Melero i Iglesias, Marc Notó i Fàbregas, Marina Pelfort i Moreno, Arnau Peñalver i Piñol, Enric Prats i Bacardit, Núria Puig i Riera, Irena Riba i Pons, Cristina Rica i Grau, Laia Rius i Borrell, Andrea Sanz i Llorente, Mireia Senserrich i Roset, Marta Susanna i Calero, Marian Tormo i Ratera, Marta Tormo i Ratera, Verònica Torras i Vives, Ivette Tort i Estruch, Laura Valls i Bartrolí, Xènia Vilardell i Alonso i Jordi Vives i Moreno.

En el seu parlament, el president de MIPS FUNDACIÓ PRIVADA Joan Prats va fer balanç d’aquest projecte que suma ja 147 beques i va tenir unes paraules d’encoratjament per aquests estudiants que enguany acaben la residència, manifestant el seu desig de poder-los incorporar en un futur pròxim al quadre de Mips Centre Mèdic. Un dels temes que més expectació va tenir va ser l’anunci del projecte de rehabilitació de l’antic edifici de l’hospital, al passeig Verdague d’Igualada per ampliar el centre mèdic. Actualment, les obres es troben en la primera fase, amb l’enderroc interior de l’edifici, la divisió de l’edifici en dos blocs i les instal·lacions de la planta baixa.

Recordem que MIPS Fundació Privada és una entitat sense ànim de lucre que segueix una clara política de reinversió dels resultats generats. Bona mostra d’aquesta filosofia són aquestes beques per als estudiants de medicina de la comarca de l’Anoia.