Bohigas obté dues plates al concurs ”50 Great Cavas” de Wine Pleasures
B

20 d'octubre de 2016

50-great-cavas-bohigas-veuanoiaEl celler de Caves Bohigas d’Òdena ha rebut un parell de premis gràcies a dos dels seus millors caves, concretament el Bohigas Brut Nature Reserva i el Noa de Bohigas Brut Nature. Han estat guardonats amb la distinció de plata a la competició anual “50 Great Cavas”, de Wine Pleasures. En concret, els dos caves han obtingut 91 punts (sobre 100).

Els caves guanyadors al certamen d’enguany –distingits amb or i plata- figuren a l’edició en paper (154 pàgines) de la nova guia “50 Great Cavas 2016”, editada per Wine Pleasures en col·laboració amb el Consell Regulador del Cava, i que ja ha sortit a la venda.

Caves Bohigas

Actualment, a les caves hi treballa un equip format per catorze persones, i la producció anual se situa al voltant de les 650.000 ampolles, entre 560.000 ampolles de cava i 90.000, de vi.

Per al mercat exterior, i des de fa tretze anys, Bohigas forma part de Terra Nostra de Vinos, un consorci format per cinc cellers de diferents denominacions d’origen. Gairebé el 90% de la producció es distribueix al mercat exterior.

Compartir

Deixa un comentari

L'Enquesta

T'atenen en català en els comerços on vas habitualment?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta