Aconsegueix un bronzejat perfecte
A

9 de juny de 2016
consell salutBronzejar-se té molts avantatges: millora l’aparença física, enforteix els ossos, millora l’estat d’ànim i ajuda a prevenir malalties. Per aconsguir un bronzejat de qualitat, pren nota d’aquests consells:
1. Prepara’t per al sol: Un parell de setmanes abans, aplica’t un autobronzejador per activar la melanina. Els més recomanables són les línies solars biològiques, que cuiden la teva pell, alhora que faciliten el bronzejat.
2. Dieta per a la pell: Pren aliments rics en carotè, com la pastanaga i el tomàquet i alfacarotè, que trobaràs al blat de moro, al bròcol i al kiwi. Amb això milloraràs la pigmentació de la pell.
3. Exfolia: Elimina les cèl·lules mortes de la pell. Els tractaments presolars dels nostres centres et deixaran una pell llisa, sense impureses, i preparada per aconseguir un bronzejat uniforme i sense taques.
4. Utilitza un fotoprotector de qualitat adaptat al teu fototip. No és una bona idea fer servir qualsevol crema, encara que tingui una protecció elevada. Bronzejar-se és la manera que la pell té de protegir-se del dany solar. Per tant, protegir-se més o menys del que necessites és perjudicial per a la teva pell.
5. Hidrata la teva pell, per dins i per fora. Per dins, bevent aigua i sucs de fruita naturals, infusions, etc. Per fora, amb cremes per a després del sol, amb efecte calmant, antiinflamatori i regenerant.
Compartir

L'Enquesta

T'atenen en català en els comerços on vas habitualment?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta