Un maig ben florit a l’escola Dolors Martí
U

Physic CB Igualada ARXIU - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat
24 de maig de 2016

P1140279Perquè és primavera, es baden les flors a les jardineres del pati, que unes mans benetites van plantar a finals d’hivern.

Perquè és primavera, es desperten els bulbs que van regar uns ulls tafaners, convençuts com estaven, que eren cebes petites!

Perquè és primavera, ha florit l’arbre de l’amor al peu del sorral i fa ploure gotetes rosades mentre els infants cuinen amb la sorra.

Perquè és primavera, el primer dilluns de maig tots els nens i nenes de l’escola van enjardinar passadissos i classes per celebrar aquesta festa.

Perquè és primavera, la llum entra a pleret per vitralls de colors imponents i les flors de paper cobren vida.

Perquè és primavera, aprenem a observar cada flor, a ull nu o bé amb la lupa per fer descobertes sorprenents i aprendre’n les formes.

Perquè és primavera, dits menuts cullen roselles i espigues de marges i camins i ens perfumen la tarda.

Una primavera, ara fa trenta anys, moria a Mèxic l’artista nord-americana Georgia O’ Keeffe, perdudament fascinada per les flors, deixant el llegat de tota una vida dedicada a pintar-les i a estimar-les.

Perquè és primavera, els infants de P4 del Dolors Martí hem gaudit fent tot de creacions artístiques, aprenent amb les obres de la Georgia O’ Keeffe, i fem nostre un dels seus desitjos: “A la ciutat, la majoria de gent va tant de pressa, que no té temps ni de mirar les flors. Jo vull que les mirin, tant si ho volen com si no….!”

Veniu, veniu i mireu!

CLASSES DE P4 DE L’ESCOLA DOLORS MARTÍ

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta