L’INS Joan Mercador va participar en la 39a edició del Premi Coca-Cola de relat breu de Catalunya
L

24 de maig de 2016

El passat mes concurs redacció.d’abril 6 alumnes de l’Institut Joan Mercader van participar en la 39a edició del Premi Coca-cola de relat breu de Catalunya, que en aquesta ocasió es va celebrar a La Salle de Manresa.

Per a l’elecció dels participants que representarien a l’institut Mercader, primer es va demanar als alumnes que fessin una redacció a classe i, en funció dels resultats, es va fer la tria de les persones que anirien al concurs. Els alumnes escollits de 2n ESO van ser: Biel Morales, Elsa Bonet, Sergi Povill, Gisela Checa, Laura Solé, Èlia Carles, Gabriel Busquets, Roger Solà i Meritxell Malet.

La premissa principal era que el relat havia de contenir una frase concreta que els organitzadors dels concurs donaven. Enguany els van entregar una bombeta on hi constava la frase :“L’única persona que no s’equivoca és aquella que mai no fa res”.A partir d’aquí els nostres alumnes van començar a fer volar la imaginació i a desgranar paraula per paraula un relat breu que pogués agradar.

I just aquesta setmana passada ens van comunicar que… tenim guanyadora! La Laura Solé i Martí que ha obtingut un dels premis d’aquest concurs. La Laura ha estat convidada juntament amb tres acompanyants a passar un dia a Portaventura. El dissabte 4 de juny és farà el lliurament de premis de les següents fases del concurs al Gran Teatre de la Xina, també podrà gaudir de la representació d’un dels grans espectacles de Port Aventura al mateix teatre, Revolution. Esperem que la Laura gaudeixi d’aquest dia i tingui molta sort a la següent fase del concurs.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta