El masquefí Xavier Cabanillas aconsegueix la plata a l’Open de Taekwondo d’Oropesa del Mar

28

El passat cap de setmana, Xavier Cabanillas, taekwondista i veí de Masquefa va aconseguir la plata a la categoria sènior del “Open Internacional de Oropesa del Mar – Marina d’Or”.

L’”Open Internacional de Oropesa del Mar – Marina d’Or” és un dels campionats clau en el calendari estatal de taekwondo. Durant tot un cap de setmana, els millors esportistes d’aquesta modalitat d’art marcial es troben a la província de Castelló per competir i guanyar els importants i reconeguts títols.

Després de molt de temps d’haver deixat la primera línia de la competició, el masquefí Xavier Cabanillas va tornar a competir en aquest campionat. El resultat de la competició ha estat del tot satisfactori, ja que, no sense esforç, va aconseguir la segona posició en la categoria sènior (87 kg).

El currículum de Xavier Cabanillas, qui ara torna a plantejar-se reprendre la seva carrera esportiva és important. Ha estat sis vegades campió de Catalunya, medallista nacional, 3r a l’Open Internacional de Toulouse, 4 vegades campió d’Andorra i 5 vegades campió de l’Open de Castelló.

En paraules de Xavier Cabanillas “Sento que estic millorant el meu estat físic i recuperant l’estat per tornar a competir. La plata a Oropesa del Mar em dóna moltes ganes de tornar a la competició oficial”.