Es convoca el 8è concurs d’aparadors comercials de la Mostra Igualada

33

L’Ajuntament d’Igualada convoca per vuitena vegada el Concurs d’aparadors comercials amb motiu de la 31a edició de la Mostra Igualada – Fira d’espectacles infantils i juvenils. La iniciativa vol contribuir a dinamitzar l’activitat comercial i, alhora, celebrar d’una manera més visual aquest esdeveniment, que tindrà lloc del 26 al 29 de març (coincidint amb la Setmana del Comerç). El període d’inscripció ja és obert i es tancarà el proper 14 de febrer.
En el concurs hi poden participar tots els comerços d’Igualada que decorin el seu aparador d’acord amb algun dels gèneres de la Mostra (concretament: teatre, titelles, dansa, circ o música).

Com cada any, s’atorguen tres premis als millors aparadors. El primer estarà dotat amb 500 euros, el segon amb 300 euros i el tercer consistirà en la gravació i l’emissió d’una falca publicitària a l’emissora municipal Ràdio Igualada (103.2 FM).

A més, aquest Concurs d’aparadors torna a anar lligat amb el Joc del Comerç de Mostra Igualada, que proposa un repte als infants de la ciutat. Seran ells els qui hauran d’encertar quin gènere és el que ha dedicat cada un dels comerços al seu aparador. Hauran d’identificar la disciplina artística de, com a mínim, 15 comerços i lliurar la butlleta de participació (retallable al Diari de la Mostra) a un dels diferents Punts d’informació de la Mostra.