17.8 C
Igualada
Dilluns, 2 octubre 2023

Voluntaris de Vilanova comencen a fer ‘l’estudi de lectura’ de l’aigua del riu

Un article de

Voluntaris de Vilanova comencen a fer ‘l’estudi de lectura’ de l’aigua del riu
V

Un grup de 15 persones voluntàries ha iniciat aquest dimarts, a la tarda, el treball de camp del projecte Llegim el Riu, en un tram del riu Anoia, en la passera que queda darrere de l’Ajuntament. El grup de recerca de FEHMlab del departament de Biologia Evolutiva, Ecologia i Ciències Ambientals de la Universitat de Barcelona van dirigir la sessió d’estudi i recollida de mostres d’aigua.

El projecte està impulsat per la Diputació de Barcelona de la mà de les biblioteques i les regidories de Medi Ambient dels municipis on es desenvolupa l’acció. Es presenta com una oportunitat per conscienciar la ciutadania i treballar en la preservació de l’entorn natural i concretament, millorar la qualitat dels rius.

Els resultats obtinguts es donaran a conèixer en una sessió de retorn amb els mateixos voluntaris, que tindrà lloc a principis de l’any 2022. Els voluntaris faran propostes d’acció per ser incorporades en les polítiques públiques de gestió i conservació del patrimoni fluvial.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🚲 #IGUALADA El projecte del nou carril bici, presentat a Madrid en un ple de la Federació Espanyola de Municipis 👉https://ow.ly/sn1c50PR0Vu

✍️ "@marccastells ha explicat els projectes d’entorn i vida saludable que ha implementat a Igualada"

🏞️ #AnoiaTurisme aposta per una estratègia comuna de treball del sector 👉https://ow.ly/H2oJ50PR0Gs

#turisme #comarca