Vilanova organitza un curs d’autodefensa per a dones
V

20 de febrer de 2023

La regidoria d’Igualtat de Vilanova del Camí oferirà un nou curs de defensa personal per a dones a partir del dia 7 de març. Anirà a càrrec del mestre Pere Soler, director del Club Budokan Vilanova del Camí, qui ja té experiència en la realització d’altres tallers d’autodefensa al municipi.

El curs s’impartirà els dimarts i dijous de 15:30 a 16:30 h al Club Budokan (al carrer Migdia 95) del 7 de març al 8 de juny. En total consistirà en 25 hores de formació sobre tècniques d’autodefensa i estratègies de contenció en cas d’agressió. L’objectiu és dotar les participants de les eines necessàries per preservar la integritat física per mitjà de la simulació de situacions de perill o d’atac i facilitant mecanismes de protecció i contenció.

Les inscripcions, que són gratuïtes, s’han obert aquesta setmana i es podran fer fins al dimarts 28 de febrer a l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament, a l’Edifici d’Entitats, de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00 h.

També es poden fer al telèfon 93 805 44 11 (ext.2) o al correu electrònic serveissocias@vilanovadelcami.cat Les places són limitades.

L’activitat s’emmarca en l’agenda d’actes que la regidoria d’Igualtat impulsa amb motiu del 8M i compta amb el suport del Pacto de Estado contra la violencia de género i la Diputació de Barcelona.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta