Un dominador CF Igualada es retroba amb la victòria
U

19 de març de 2019

Pere Santano – Els blaus volien tornar a la victòria davant un equip de la zona baixa de la classificació, però sent conscients que al partit d’anada hi va haver molta igualtat. Amb aquest panorama, l’Igualada va dominar des del primer minut amb el seu estil habitual de joc. Generant constants ocasions de gol, fins al minut 20, quan Llobet va aprofitar el rebuig d’un penal errat per obrir el marcador. Tot es posava de cara.

No obstant, la Rapitenca va veure que el pla inicial no era l’adequat i va començar a pressionar la sortida de pilota local, generant més perill. Tot i això, s’arribava al descans amb victòria per la mínima.

A la represa, Martí va aprofitar una gran passada d’Alfonso per fer el 2-0. Un gol que donava tranquil·litat. Però els igualadins no es podien relaxar, ja que els visitants, veient el resultat en contra, van atacar insistentment la porteria blava. Els jugadors de Moha van saber sofrir i, fins i tot, van tenir l’opció d’ampliar el resultat. Finalment el marcador no es va moure i els tres punts es van quedar a Les Comes.

Amb aquesta victòria els blaus sumen 42 punts i es mantenen a la zona capdavantera de la taula, que cada jornada s’estreny més. La setmana vinent, el CF Igualada visitarà el camp del Mollerussa.