10.1 C
Igualada
Dimarts, 28 novembre 2023

Un article de

Les Comes es torna a omplir per una nova edició de la Cantata Escolar
L

Publicitat

El pavelló de Les Comes d’Igualada va acollir ahir dilluns, una nova edició de la Cantata Escolar, organitzada per les regidories d’Ensenyaments Artístics i d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada, amb la col·laboració de les escoles municipals d’Art, Música i Teatre i el suport de l’Ajuntament de Vilanova del Camí.

En aquesta ocasió hi van prendre part més de 750 alumnes de 4t de Primària de les escoles dels dos municipis, que van interpretar El nen trapella. Novament, l’esdeveniment es va representat dues vegades, a les 18h i a les 19:30, i la primera sessió la van protagonitzar els estudiants de les escoles Maristes, Monalco, Montclar-Mestral, Ateneu Igualadí, Dolors Martí, Emili Vallès, Escola Pia, Marta Mata i Pompeu Fabra.

A la segona, el protagonisme va ser per l’alumnat de l’Acadèmia Igualada, Escolàpies, Jesús-Maria, Mare del Diví Pastor, Gabriel Castellà, Garcia Fossas, Ramon Castelltort, Mowgli i Joan Maragall. Les dues sessions van comptar amb un cor d’alumnes de l’Escola Municipal de Música i alumnes de l’Escola Municipal de Teatre que es van fer càrrec de la narració. A banda de les cançons, el públic també va poder apreciar elements plàstics elaborats pels escolars i gaudir d’un conjunt instrumental, format per professors i alumnes de l’Escola Municipal de Música. El programa de mà d’aquesta edició el va dissenyar l’alumnat de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps, “La Gaspar”.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies