6.7 C
Igualada
Dissabte, febrer 27, 2021

Tot a punt per a la Setmana de la Gent Gran de Calaf

Entre el 16 i el 22 de maig, se celebrarà la primera edició de la Setmana de la Gent Gran de Calaf. Una proposta que neix amb la voluntat de fer créixer la festa que se celebrava anualment per homenatjar la gent gran del municipi. Així, es canvia el format i es proposa un nou programa d’activitats dirigit a totes les persones més grans de 65 anys.

El programa arrencarà el dilluns, 16 de maig, amb una ballada de sardanes que tindrà lloc a la plaça Barcelona ’92, a les 18.00h, a càrrec del Quintet cobla Terres de Marca. L’endemà hi haurà activitats lúdiques i esportives com zumba, country i pilates. Per a dimecres s’ha programat un taller de risoteràpia i dijous hi haurà una caminada guiada per Calaf i la xerrada Tracta’m bé.

La recta final de la celebració començarà el matí de divendres amb l’espectacle “Cançons d’una vida” que proposen els joves de la Casa d’Oficis de Calaf. A la tarda, hi haurà una sessió de gimnàstica i al vespre una cantada d’havaneres amb el grup Espingari.

Un dels moments culminants de la celebració arribarà dissabte, a les 20.00h, amb el sopar popular que se celebrarà a la Sala d’actes municipal. L’aforament és limitat i els tiquets es poden adquirir a la recepció de l’Ajuntament o bé a l’Esplai de la Gent Gran.

Seguidament, a les 22.00h, hi haurà teatre amb el Grup de Rajadell que presentarà l’obra “A les 6”. Aquesta és una activitat oberta a tot el públic en general que tindrà lloc al Casal de Calaf.

La primera Setmana de la Gent Gran es clourà diumenge amb diferents actes. Al matí, missa solemne seguida per un concert, dins la mateixa església de Sant Jaume, de la Coral Ressons. En acabat, hi haurà un aperitiu a la plaça Gran. I a la tarda, el ball que es farà a la Unió Calafina servirà per tancar un extens programa d’actes.

A més, de participar en aquestes activitats, es convida a tots els majors de 65 anys de la població a conèixer les activitats que fan des del Casal de la Gent Gran. I és que durant aquesta setmana celebraran unes jornades de portes obertes.

I, en paral·lel, l’entitat ARCA farà una exposició de manualitats que s’ubicarà al local del carrer Raval de Sant Jaume, número 23.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Acord de La Veu amb Mercat de Casa

La Veu de l’Anoia i Mercat de Casa han arribat a un acord per promocionar conjuntament els seus productes. Recordem que Mercat de Casa és...

La Brigada Municipal amplia la flota de vehicles elèctrics

La Brigada Municipal d’Igualada ha ampliat la seva flota de vehicles elèctrics amb la incorporació de dos turismes Renault Zoe i dues furgonetes Nissan...

L’Hospital demana que no es deixi d’assistir al cribratge del càncer de mama tot i la pandèmia

Amb l'arribada de la pandèmia, des de l'Hospital d'Igualada han notat com hi ha dones que no assisteixen a les cites per fer-se una...

La “Vac-Auto”, l’administració de vacunes dins del cotxe, ja ha arribat a l’Anoia

L’evolució de la campanya de vacunació contra la covid-19 a l’Anoia s’està accelerant. Afortunadament, ja s’han administrat prop de 7.400 vacunes (a 21 de...

Enric Grima, nou president de la Jove Cambra d’Igualada

El passat dissabte dia 20 de febrer, la Jove Cambra Internacional d’Igualada va celebrar l’assemblea de traspàs JCI Igualada 2021, en aquesta ocasió telemàticament....
Compartir