Tot a punt pel primer cap de setmana de Festa Major a Carme

82

El poble de Carme ja ho té tot a punt per l’inici de la Festa Major d’estiu que començarà demà divendres dia 6 i s’allargarà fins el 16 de juliol. Deu dies de festa que contaran amb activitats de matí, tarda i nit.

El tret de sortida el farà el Tats de Gintònics de demà divendres a les 8 del vespre que anirà acompanyat de música en directe amb el duet Oakland i d’Emma Gómez.

Per dissabte a la tarda, a la pista nova, hi ha preparada el Holi Festival Colours, una festa amb música i animació en què els participants es van tirant pintura entre ells. És per això que s’aconsella que la gent es protegeixi els ulls amb ulleres i la pell amb crema hidratant. A la nit, a la pista vella, sessió de teatre amb l’espectacle “Entre bambalines”, dirigida per Teresa Casaus i interpretada pel grup Set Vetes.

I les últimes activitats d’aquest cap de setmana es seran a primera hora i a última del dia. Ben d’hora, a les 8 del matí, hi haurà tir al plat a Els Plans del Ros. Mentre que a les 10 del vespre, a l’Escorxador, es podrà gaudir d’una sessió de cinema a la fresca.

Aquests són els actes preparats per aquest cap de setmana, a partir de dimecres que ve n’hi haurà més. Tota la informació actualitzada a veuanoia.cat