Torna la cursa de muntanya i les botifarres amb la 14a edició de la Botifarunner
T

botifarunner 2016 2 - Foto Botifaruner - la Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat
21 de febrer de 2024

Aquest diumenge, 25 de febrer, La Llacuna viurà novament la Botifarunner, la popular cursa de muntanya del poble que ja arriba a la seva catorzena edició. I com ja ve sent habitual, els més petits (i no tant petits) podran gaudir de la Botifakids el dia anterior.

L’activitat del cap de setmana s’iniciarà dissabte 24 a la tarda, quan es donarà el tret de sortida de la Botifakids, a dos quarts de 5. La sortida serà des de la plaça Major i els més de 80 participants inscrits faran aproximadament 2.5 km pels voltants del poble, gaudint enguany d’un nou recorregut. En acabar, hi haurà un bon avituallament amb xocolata desfeta i coca.

botifarunner 2016 2 - Foto Botifaruner - la Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

L’endemà, arribarà el plat fort del cap de setmana, la 14a edició de la Botifarunner, que enguany compta amb quasi 400 inscrits. A 2/4 de 10 del matí, els corredors de les dues modalitats, la clàssica (21 km, +1000 m de desnivell) i la ràpida (12 km, +600 m), sortiran alhora de la plaça Major.

Com cada any, no faltarà un recorregut exigent amb algunes novetats que faran gaudir als més aventurers, i un entorn immillorable per gaudir de la muntanya. No faltaran, tampoc, desenes de voluntaris i visitants que animaran a tots els participants al llarg del recorregut.

En arribar a la plaça, aquests podran gaudir de l’emblemàtic entrepà de botifarra de La Llacuna, que dona nom i personalitat a la cursa.

La recollida de dorsals es podrà fer a partir de dissabte a la plaça Major (d’11 a 1 del migdia i de 2/4 de 4 a 2/4 de 5 de la tarda), i continuarà diumenge a partir de les 8 del matí. Tota la informació la trobareu al seu lloc web (www.botifarunner.com) i a les xarxes socials de la cursa.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta