Toni Bou lidera la victòria de l’equip estatal al Trial de les Nacions

34

Amb la participació de les set nacions més potents actualment del trial mundial es va disputar pels voltants de la ciutat gallega de Baiona, el Trial de les Nacions, sens dubte el campionat mundial per seleccions nacionals.

L’equip estatal espanyol estava format pels catalans Toni Bou-Honda-, Adam Raga-TRS- i el càntabre Jaime Busto-Honda-. Aquesta prova estava organitzada per la Peña Moteros Val Miñor i va constar de 15 zones a la que els pilots hi donaven dues voltes.

L’equip guanyador fou el de l’estatal espanyol amb el que el pierenc Toni Bou afegeix un altre títol al seu ampli palmarès. Aquesta és la tretzena vegada consecutiva que Bou guanya aquest títol amb l’equip estatal.

Al finalitzar el trial gallec, Toni Bou deia:”Estic molt content, el Trial de les Nacions sempre és especial perquè treballem en equip. Per a l’equip nacional guanyar a Espanya és molt important i ho fa encara més especial per als aficionats i els pilots. El lloc és fantàstic per al públic, les zones estan molt a prop de la ciutat i és un bell lloc per muntar”.

Després de l’equip de l’estat espanyol es classificaren: Gran Bretanya, Japó, Itàlia, França, Noruega i Alemanya.

Josep Maria Vidal