Tercer “job shadowing” de I’Institut Joan Mercader
T

4 d'octubre de 2022

Del 26 de setembre al dia 1 d’octubre, s’ha realitzat la tercera i última mobilitat de l’Institut Joan Mercader dins del projecte CETE+ (Consorci Europeu per a la Transformació Educativa), organitzat des del micro consorci de Centres Formadors (PRODOC).

Rosa Expósito, docent de llengües, com a representant del centre, ha viatjat a Gènova i a Savona conjuntament amb una docent de l’Institut El Foix (Els Monjos). Ambdues han tingut l’oportunitat d’observar el funcionament de les pràctiques de l’alumnat del Màster del Professorat a Itàlia, concretament el Màster de “Sostegno” (docents de suport inclusiu a l’aula).

Tanmateix, han tingut l’oportunitat d’entrevistar-se amb docents de la Universitat de Gènova per conèixer el funcionament de les pràctiques dels futurs docents. A més, han pogut assistir a classes del Màster al Campus de la Universitari de Savona.

El centre educatiu amb qui l’Institut Joan Mercader i l’Institut El Foix han fet el conveni Erasmus ha estat el Liceo Statale Giuliano della Rovere, un centre que imparteix les modalitats lingüístiques, ciències humanes, econòmica i social i ESABAC internacional. Al centre, la Rosa i la Susana han pogut veure diferents metodologies d’aula, la didàctica en llengües estrangeres i altres matèries, el funcionament del centre educatiu, les adaptacions curriculars i, en general, han compartit l’experiència docent amb altres països.

Amb aquesta tercera modalitat, l’Institut Joan Mercader tanca el paquet de mobilitats (Avellino, Schweinfurt i Savona) previst per als dos cursos 2021-22 i 2022-23.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta