Surt a concurs el contracte d’obres per ampliar la zona de jocs de la plaça del Mercat de Vilanova

19

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha fet una convocatòria per a l’adjudicació del contracte d’obres per a l’ampliació del parc infantil de la plaça del Mercat.

Actualment aquesta zona de jocs infantils ocupa una superfície de gairebé 200 metres quadrats, distribuïts en un quadrat de 14x14m, delimitat de la resta de la plaça per una tanca de fusta. El mobiliari infantil està dotat per un gronxador i una estructura infantil.

L’ampliació de la zona de jocs implicarà un increment de la superfície en 140m2 i la substitució dels jocs actuals per una gran estructura per a nens de 6 a 12 anys, i diversos tipus de gronxadors, un d’ells adaptat per a infants amb cadira de rodes.

Les obres preveuen la retirada del sauló del parc existent i la col·locació d’un paviment de cautxú segons normativa. També està previst la col·locació d’una vorada de jardí que delimiti la zona de sauló sota els arbres existents, que s’aprofitarà com a zona de sorral pels petits i el paviment de cautxú, que es col·locarà a la resta del parc infantil.

El valor estimat del contracte és de 55.600 € + IVA. Les propostes es poden presentar al registre de l’Ajuntament abans de  les 14 h del dia 11 de juliol de 2017.

Trobareu tota la informació relativa a aquest contracte al perfil del contractant al web municipal www.vilanovadelcami.cat