5.8 C
Igualada
Dijous, 7 desembre 2023

Un article de

“Sito” Expósito fitxa com a director tècnic per l’Igualada Femení HCP
"

Publicitat

Jordi “Sito” Expósito és des d’aquesta temporada el nou director tècnic de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins. El tècnic de Capellades torna a casa tres anys després d’haver encetat la seva aventura francesa amb el Nantes i el Noisy Le Grand, conjunt amb qui va guanyar la Copa de França i on va realitzar una tasca tècnica excel·lent.

Expósito és un entrenador amb gran experiència també a l’hoquei català, on va realitzar un gran treball amb l’Hoquei Club Capellades, club on va dirigir el primer equip durant cinc temporades, situant-lo com un dels clubs referents a Nacional Catalana.

A l’Igualada Femení Hoquei Club Patins  “Sito” Expósito serà el responsable de marcar les directrius generals i d’executar les pautes formatives dels entrenadors dels diferents equips base. L’entitat igualadina vol potenciar el seu projecte esportiu i aposta per reforçar el treball de creació de joves talents des de la base.

Defensor del joc ofensiu i creatiu, Expósito treballarà de forma coordinada amb els diferents responsables tècnics dels equips igualadins per tal de gestionar de la millor manera el creixement esportiu i personal de les diferents jugadores que formen part del club igualadí. Amb la incorporació de Jordi Expósito es reforça l’aposta troncal de l’IFHCP: treballar amb la base i per l’educació en valors a través de l’esport de l’hoquei patins.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies