Sancions a dos establiments nocturns d’Igualada per incompliment d’horari
S

26 d'octubre de 2022

La Policia Local d’Igualada ha aixecat aquest cap de setmana dues actes a establiments nocturns per incompliment de l’horari de tancament, concretament els bars musicals Inèdit i Klick.

Segons la normativa, aquest incompliment és de caràcter greu i, per tant, les sancions que s’imposen ens aquests casos oscil·len entre 1.001 i 10.000 euros, en funció de la gravetat i reincidència. Els agents realitzen controls, especialment durant les nits del cap de setmana, per assegurar el compliment de la normativa de les activitats d’oci nocturn i vetllar pel descans del veïnat.

Desmantellament d’un taller mecànic clandestí
D’altra banda, la setmana passada la Policia Local d’Igualada també va desmantellar un taller mecànic clandestí en un garatge del Carrer Joan Llimona i Gabarró. Després d’efectuar diverses vigilàncies, el 19 d’octubre es va realitzar una inspecció a la instal·lació i es va comprovar que a l’interior hi havia un total de 35 vehicles, centenars de peces de recanvi i residus, entre d’altres.

Es va evidenciar que es desenvolupaven les activitats de compravenda de vehicles de segona mà, reparacions de vehicles i de venda de peces de recanvi a través d’aplicacions de mòbil.

Per aquest motiu, es va aixecar una acta de denúncia amb totes les infraccions observades, que van donar lloc a l’obertura d’expedients sancionadors en diferents àmbits com Indústries i Activitats i Medi Ambient, a més d’informar a la Seguretat Social de les irregularitats detectades.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta