Les reaccions dels alcaldes i ajuntaments de l’Anoia en suport a la Generalitat

291

Després dels fets d’avui en què s’han detingut càrrec electes – 14 fins al moment – i s’han escorcollat delegacions públiques de la Generalitat, com les conselleries d’Economia o d’Afers Exteriors diversos ajuntaments i alcaldes de la comarca han pres decisions d’última hora i han aturat les agendes previstes per avui.

Pel que fa als ajuntaments, l’Ajuntament de Masquefa informa que el Ple municipal ordinari previst per dijous 21 de setembre (19:30 h.) queda ajornat fins a nova data. L’Ajuntament de Capellades ha suspès les Comissions Informatives preparatòries per el proper Ple Ordinari, que estaven convocades per avui. L’Ajuntament de Copons. també ha suspès el Ple que estava convocat per avui. L‘Ajuntament de la Pobla de Claramunt ha manifestat que alguns regidors no podran assistir al Ple d’avui perquè van a Barcelona i per tant s’anul·la la convocatòria. A l’Ajuntament de Jorba ha quedat suspesa la Junta de Govern local convocada per avui.

Pel que fa als alcaldes, el batlle d’Igualada ha anunciat que suspenia l’agenda prevista per avui i es desplaçava a Barcelona per defensar el país. L’Ajuntament tot i així ha mantingut la sessió amb els mitjans habitual de cada dimecres.

Marc Castells, acompanyat de la diputada igualadina Maria Senserrich avui a Barcelona.

L’alcalde de Tous, David Alquézar, el de Castellolí, Joan Serra, i el de Capellades, Aleix Auber, també han fet públic a través de les xarxes la seva presència a les concentracions de Barcelona. Auber, ha explicat a La Veu de l’Anoia que primer s’ha desplaçat a la Rambla de Catalunya i que quan l’han avisat de la presència de la Guardia Civil a la seu nacional de la CUP s’ha desplaçat fins allà.

Aleix Auber, assentat davant de la seu de la CUP.
L’alcalde de Tous, David Alquézar (esquerra) amb l’alcalde de Castellolí, Joan Serra (dreta), a Barcelona.

Seguirem actualitzant la informació.