Els agents municipals de La Torre de Claramunt estrenen noves oficines

34

Aquest dilluns La Torre de Claramunt inaugurava el nou local dels agents municipals situat als baixos de l’edifici de la Carretera de Capellades, número 2. L’acte va comptar amb la presència del director general d’Administració de Seguretat, Jordi Jardí Pinyol, el director dels Serveis Territorials d’Interior a la Catalunya central, el Sr. Eduard Freixedes, a més de l’alcalde Jaume Riba, juntament amb regidors i regidores dels municipi, els agents municipals i altres representants dels cossos de seguretat.

El nou local disposa de dues estances; una d’atenció oberta i una altra d’atenció privada per als casos que necessiten més privacitat. Les noves instal·lacions oferiran els serveis de tramitació del DNI, tràmits administratius i de gestió de multes, atenció al ciutadà. L’horari de l’oficina serà de dilluns a divendres de 6 h a 22 h i dissabte i diumenge de 6 h a 14 h. També hi ha el número de telèfon d’atenció al ciutadà 938013748.

Els Cos d’Agents Municipals vetlla de manera continuada pel compliment de les ordenances i col·labora en la seguretat del municipi. Està format per 3 agents. El cos és un servei públic que treballa de manera perseverant i vetlla per garantir el benestar dels veïns i veïnes, i també la seva seguretat, junt amb les forces i cossos de seguretat.

Els mateixos agents explicaven que  “el cos d’Agents Municipals no hi és només per fer complir les lleis i denunciar les infraccions, la seva tasca principal és assistencial de proximitat, és ajudar als vilatans i els visitants, i fer millor i més agradable la vida diària del poble de la Torre de Claramunt”. Per la seva part, l’alcalde Jaume Riba, explicava que “amb el canvi d’instal·lacions, el municipi guanya un espai més visible i més proper a la ciutadania, tant pels torredans com pels visitants”.