Proposta de la RFEF: els primers equips del CF Igualada mantindrien la categoria

17 d'abril de 2020

La temporada regular de les competicions organitzades per la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) es podria finalitzar sense descensos. Així ho ha anunciat aquesta setmana la RFEF i ha explicat que ja s’ha plantejat aquest possibilitat als col·lectius afectats per aquesta decisió. En el cas del primer equip masculí del CF Igualada, aquesta mesura suposaria automàticament la seva permanència a Tercera Divisió, tot i estar en llocs de desens actualment.

Aquesta proposta de la Federació espanyola també asseguraria la permanència a Primera Nacional del primer equip femení del club igualadí, que tot i que ara mateix es troba a 8 punts de les posicions de descens, estant més a prop de la part baixa que de les posicions d’ascens.

Les mesures proposades per la RFEF, si que contemplen ascensos en totes les categories, que es desenvoluparien mitjançant un sistema de play-off a partit únic, a ser possible amb sistema de concentració, per tal de garantir, al menys, el mateix nombre d’ascensos que estava previst en l’inici de la competició.

En aquesta situació excepcional, sense descensos en la present temporada, la Federació diu, haurà de treballar “els mecanismes oportuns per incrementar el nombre d’equips per grup o creació de nous grups amb una vigència màxima de tres o quatre temporades fins que s’emprengui de manera planificada la pertinent reestructuració que esdevingui elit les competicions no professionals mitjançant un equilibri econòmic sostenible i adequat”.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els partits polítics arribaran a un acord per formar govern o es repetiran eleccions?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta