Primera derrota de la temporada a Les Comes pel Monbus Igualada
P

3 de desembre de 2018

El partit davant el C.B. Cornellà es presentava com a una oportunitat per seguir sumant victòries a casa; però els visitants amb el canvi d’entrenador i noves incorporacions es presentaven a Les Comes amb ganes de seguir sumant després de la victòria de la jornada anterior.

El partit començava amb un Monbus C.B. Igualada molt centrat en el partit; amb les idees molt clares i que els servia per fer un primer parcial de 10-2 només començar. Però la reacció visitant va arribar ràpidament i van retornar el parcial amb un 0-7 que posava el partit amb 12-13 a favor del Cornellà. La diferència es mantenia amb un intercanvi de cistelles entre els dos equips i s’arribava al final del primer quart 24-22.

Al segon quart baixava el percentatge d’encert dels locals que tant sols aconseguien anotar 14 punts en aquest quart. A més, els igualadins no aconseguien finalitzar les accions defensives concedint segones opcions que els cornellanencs no desaprofitaven i s’enduien el quart 14-19. El resultat al descans era de 38-41 però feia falta treure caràcter guanyador i un canvi de xip per mostrar que aquest Igualada és un dels millors equips de la categoria i que vol estar a dalt a la classificació.

El tercer quart acabava amb un parcial de 17-17. Els de l’Anoia aconseguien fer-se forts en defensa però no acabaven de ser efectius en atac. La circulació de pilota generava llançaments còmodes i alliberats però sense encert. Amb aquesta igualtat en el tercer quart que acabava amb 55-58, s’arribava a l’últim quart amb tot per decidir.

L’últim quart no començava bé pels igualadins que rebien un parcial de 5-9 i el partit es posava molt complicat 60-67. Però en els últims minuts els de l’Anoia treien caràcter i pujaven al carro d’atacar la pilota en defensa forçant d’aquesta manera tècniques i desqualificant per l’entrenador visitant Xavi Guirao que els tornaven a posar dins del partit amb un parcial d’11-5. Amb el marcador 71-72 l’Igualada tenia la última possessió per endur-se la victòria però el llançament de Jaume Torres a l’últim segon no va entrar.

El Monbus C.B. Igualada es va trobar amb un C.B. Cornellà renovat, amb molta experiència i un enorme joc interior. Al final es van acabar enduent la victòria per la mínima. L’Igualada, que fins l’últim quart no va mostrar la seva identitat, suma la segona derrota consecutiva.

La derrota del Quart a la pista del Tarragona deixa als dos equips amb 2 derrotes, l’Igualada està amb tres i la resta amb quatre o més.

El proper partit serà el diumenge 16 de desembre a les 18:00 al Pavelló Centre Salou davant el C.B. Salou.

Fitxa tècnica

Monbus C.B. Igualada: Miki Stobart (7), Sergi Carrión (2), Miquel Benito (3), Edu Burgès (7), Jordi Torres (8), Carles Fons (7), Jaume Torres (10), Arnau Latorre, Pau Camí (16), Alex Matencio, Edu Tejero (5), Roger Pérez (6).