9.1 C
Igualada
Dissabte, 2 desembre 2023

Un article de

Pilots i copilots anoiencs a la Baja Aragó, que comença avui divendres
P

Publicitat

Aquest matí comença a Terol una nova edició de la Baja Aragó amb la participació de pilots i copilots anoiencs. A la categoria de cotxes, l’odenenc Àlex Haro copilotarà a Nani Roma amb el Mini. A buggies estrena de l’equip format pel pilot manresà Gerad Farrés copilotat per l’igualadí Armand Monleón, tots dos amb molta experiència en motos i des de fa poc també Farrés amb buggies. Farrés i Monleón porten el dorsal n. 241 en el seu vehicle.
A la categoria de quads hi participa el pilot de Capellades Dani Vilà amb el dorsal 50 en Yamaha i que sens dubte surt com a gran favorit a quads. Pel que fa a la categoria de camions, l’anoienc Francesc Salisi fa equip amb el pilot Àlex Aguirrevaria i Jordi Perera amb el dorsal 703 en el Mercedes 1844-SK.

La majoria d’ells de Moto Club Igualada, i també amb varis dels seus membres que col·laboren en l’organització, destacant Marc Queraltó que és el director de carrera de la categoria de motos. Tant avui divendres com demà dissabte la Baja Aragó tindrà la seva sortida i arribada a Terol amb dos trams cada dia, en un recorregut secret que s’ha fet públic a primera hora d’aquest matí.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies