Més de 800 professionals de diversos àmbits es van formar al 4D Health el curs passat

72

El centre d’innovació per la salut 4D Health ha tancat el curs 2015/2016 amb bons resultats: un total de 826 estudiants i professionals han passat per l’hospital simulat igualadí a formar-se en diversos àmbits. Institucions com la Universitat de Lleida, el Campus Universitari d’Igualada, la facultat de Ciències de la Salut de Blanquerna Ramon Llull, la Creu Roja, el Consorci Sanitari de l’Anoia,els Bombers de la Generalitat, l’Institut Milà i Fontanals, el Campus Motor o la farmacèutica alemanya Grünenthal han optat pel 4D Health per realitzar formacions i investigacions amb la simulació com a eina principal.

4DH0-veuanoiaDurant aquest curs, s’han dut a terme formacions per a estudiants d’Infermeria, Auxiliar d’Infermeria, cuidadors no professionals, formació per a formadors, Tècnics de Farmàcia, Fisioteràpia o Atenció a Persones en Situació de Dependència, entre d’altres disciplines i cursos puntuals. També s’han format al 4D Health professionals en actiu del Consorci Sanitari de l’Anoia, els Bombers de la Generalitat, membres de la Societat Catalana de Farmàcia Clínica (SCFC) o del Consorci Sociosanitari d’Igualada. Pel que fa a les empreses, la farmacèutica alemanya Grünenthal ha disposat del centre 4D Health en dues ocasions durant aquest curs per realitzar les corresponents proves d’usabilitat centrades en el procés per un aparell dispensador d’analgèsic controlat pel pacient.

4DH01-veuanoiaAixí mateix, el 4D Health ha participat enguany en el en el simulacre d’un accident d’autobús juntament amb els Bombers de la Generalitat, els Mossos d’Esquadra, la Policia Local i membres del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) al Campus Motor de Castellolí.

A més de les formacions, s’han desenvolupat diverses sessions de visites en grups per conèixer les instal·lacions del centre, el seu funcionament i el seu paper dins de l’àmbit de la formació i la recerca en salut.