Més de 50 nedadors desafien el fred a la 79a Copa Nadal d’Igualada
M

27 de desembre de 2017

Més de 50 nedadors han desafiat al fred i a l’aigua, a una temperatura de 5 graus, per prendre part a la 79a Copa Nadal, la tradicional prova que organitza el Club Natació Igualada i que després de 8 anys al complex esportiu de l’Infinit ha tornat als seus orígens, la piscina del Molí Nou.

N’Àlex Varea (CN Igualada) i l’Anna Mallofré (CN Igualada) s’han imposat en les seves respectives categories. L’Àlex, nedador del club, en la seva primera participació en la copa, s’ha endut la victòria amb un temps de 12,12. El podi de la categoria masculina l’han completat l’Òscar Diez (CN Cervera) amb un temps de 12,27 i l’Andreu Bermejo (CN Igualada) amb un temps de 12,42.

L’Anna Mallofré, jugadora de Waterpolo del club, també en la seva primera participació, s’ha endut la victòria amb un temps de 14,93. El podi de la categoria femenina l’han completat la Sara Pelejà (CN Igualda) amb un temps de 14,96 i l’Aina Mendez (CN Igualada) amb un temps de 15,06.

Durant l’acte d’entrega de premis als guanyadors, de mans de l’alcalde de la ciutat, Il·lm. Sr. Marc Castells, la regidora d’esports, Sra. Rosa Mª Plassa i el president del club, Sr. David Ramis, s’ha fet un reconeixement al participant de major edat, en Josep Pino i a la de menor edat, l’Itziar Valenzuela, tots dos esportistes del Club.

La resta de participants han rebut una bossa amb obsequis dels patrocinadors d’aquesta edició, Pastas Gallo, Munich Sports, Distribucions Poch i Xurreria Duna.

Un cop finalitzada la prova, s’ha ofert coca a tots els assistents per gentilesa del forn Jaume i Vicenç.

Poden trobar els resultats dels participants i la galeria de fotografies de la jornada a la página web del Club Natació Igualada, www.cnigualada.cat

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta