Mala sort per l’Igualada Rigat en el sorteig de la Copa del Rei

33

L’Igualada Rigat s’enfrontarà al HC Liceo en el partit inaugural de la Copa del Rei 2019. El matx serà el dijous 21 de febrer a les 19:15 hores de la tarda al Pavelló Olímpic Reus. Els emparellaments es van decidir ahir a la tarda en el sorteig conjunt de la copa masculina i femenina que es va fer a Reus.

L’entrenador arlequinat, Ferran López definia el Liceo com “un rival complicat, molt vertical i amb un bon contraatac i sense cap dubte, difícil de batre”. Tot i això, López mostrava confiança amb el seu equip, de qui va dir que “és capaç de guanyar a qualsevol” i va afegir que “vindrem a competir molt bé sabent que són els favorits però amb la màxima convicció de poder-los superar”.

De fet, arlequinats i gallecs ja es van enfrontar en l’edició copera passada, en un dels partits de semifinal, que va acabar amb victòria del Liceo per un ajustadíssim 2 a 1. El tècnic arlequinat ha recordat aquesta eliminatòria i ha declarat que “part d’aquesta Copa del Rei comença a la semifinal de l’any passat, on vam competir molt bé i vam demostrar que som capaços no només d’empatar-los, si no de superar-los en joc”.

L’Igualada Rigat i el Liceo també es van enfrontar a quarts de final de la Copa l’any 2009, partit que va acabar amb victòria dels gallecs per 6 a 3. Actualment, el Liceo és el segon a la classificació de l’OK Lliga, mentre que l’Igualada Rigat ocupa la setena posició.