Calaf acaba una de les Festes Majors d’Hivern més complertes dels darrers anys

0
305

Calaf ha gaudit durant quatre dies de la Festa Major d’Hivern en honor a la seva patrona Santa Calamanda. En aquesta edició, s’havia apostat per una de les programacions més complertes i variades dels darrers anys per tal de fomentar la participació i interès de gent de totes les edats.

El teatre ha estat un dels plats forts de les activitats que ha comptat amb obres com “Mort a les cunetes”, un homenatge als represaliats republicans del 1939 que va emocionar als assistents; “Bona Gent” de Quim Masferrer, una obra poc habitual on els actors i les actrius van ser les gairebé sis-centes cinquanta persones que van omplir el casal de Calaf el diumenge 3 de febrer a la tarda; o el “Secret de la Lloll”, de Lloll Bertran que va tenir l’honor de tancar amb el seu toc d’humor la programació del dia de Santa Calamanda, dimarts 5 de febrer a les 18h de la tarda.

La música també ha tingut el seu protagonisme i les propostes com les del Cor Geriona, amb un repertori modern amb temes com “Els Miserables”, “Mamma Mia” o “La La Land” i el concert de Marcel Làzara i Júlia Arrey, amb cançons que veuen del mestissatge i que juguen amb la guitarra, les veus i la percussió, van captivar infants, joves i grans. En un altre registre, el quartet Altimira va emmudir els assistents amb un concert de corda íntim i personal de gran qualitat i excel·lència musical que va comptar amb conegudes peces de la música clàssica.

Els petits, i no tan petits, van poder gaudir el dilluns 4 de febrer a la tarda de la màgia espectacular del solsoní Pere Rafart amb l’espectacle PEREsonal que va fascinar amb el seu il·lusionisme i trucs sorprenents.

Els actes més tradicionals i populars com la missa solemne a Santa Calamanda, la Metredansa, les sardanes enllaunades o els balls del Casino de Calaf han acabat d’arrodonir i completar la programació de Festa Major per on hi han passat més de 1500 persones.

Compartir