L’Institut Molí de la Vila de Capellades rep una donació de material informàtic de part d’Intesis Software

433

L’empresa igualadina Intesis Software ha fet donació de diversos ordinadors portàtils a l’Institut Molí de la Vila de Capellades. Representants de l’institut i de l’empresa es van reunir dimarts passat per tal de materialitzar aquesta cessió.

En aquest inici de curs, l’institut de Capellades ha augmentat considerablement el número d’alumnes. El desplegament de la llei LOMCE i la implementació de l’avaluació competencial a l’ESO, juntament amb l’aposta per les noves tecnologies, genera la necessitat de disposar d’equipament i eines informàtiques suficients als centres educatius. Intesis Software s’ha prestat a col·laborar amb l’institut amb aquesta donació, que facilitarà la tasca d’aprenentatge al seu alumnat.

Intesis Software és una empresa nascuda a inicis del nou segle. Capdavantera en solucions innovadores per a la domòtica i automatització d’edificis, ofereix passarel·les de comunicació per a la integració de sistemes a més de 90 països i actualment es troba en ple creixement i expansió a nivell mundial.