L’Igualada Rigat també cau contra el Liceo en el segon partit en dos dies

27 de març de 2023

DEPORTIVO LICEO 5
IGUALADA HC RIGAT 1

L’Igualada Rigat va tancar el seu cap de setmana més maratonià amb una derrota a Riazor contra un potent Liceo. Els arlequinats no van perdre en cap moment la cara al partit. Tot i anar sempre pel darrera en el marcador i rebre dos gols psicològics al final d’una primera part clarament gallega van seguir plantant cara fins al final.

Els rigats van sortir al Palacio de los Deportes desafiant el cansament i encara enutjats per les “circumstàncies”  de l’eliminació europea. Tot i que les millors oportunitats inicials van ser igualadines, va ser el Liceo qui es va avançar al minut 12 amb un gol de l’italià-argentí Tomba Torres amb un remat des de dins de l’àrea.

L’’1 a 0 es va mantenir invariable fins al fatídic últim minut de la primera meitat, quan els catalans Àlex Rodríguez i Pol Manrubia van marcar dos gols gairebé seguits.

Als 3 minuts de la represa, Di Benedetto va aconseguir batre Jaume Arnau, que havia sortit a la segona meitat, amb una desviada dins de l’àrea. Jaume Arnau va ser un dels destacats d’aquesta segona meitat, amb aturades de mèrit, en especial una FD per la desena falta d’equip. En el mateix minut 20, l’IHC també en va tenir una que Riba no va poder transformar. Si que ho va aconseguir Cervera 3 minuts més tard aprofitant una assistència de Yeste. El mateix Nil Cervera va veure una blava, ja a l’últim minut, que va propiciar el 5 a 1 de FD obra de Manrubia.

L’IHC torna de la gira galaico-portuguesa amb dues derrotes però amb la sensació d’haver competit molt i d’haver posat les bases dels triomfs del futur.