L’Igualada Rigat s’imposa al Girona en la segona jornada de la Lliga Catalana

26 d'agost de 2021

IGUALADA RIGAT 2
GIRONA HC 0

Primera victòria de la nova etapa Fernández a la banqueta de l’Igualada. Els igualadins van competir bé i van superar de manera ajustada (però també justa) al Girona en la segona jornada de la lliga catalana. I ho van fer a l’hora que coneixien que el seu primer rival a l’Ok Lliga serà el potent Reus Deportiu a les Comes.

La primera part va ser molt trabada i va acabar amb el 0 a 0 inicial. A la segona tot es va moure. Només començar (1.45) Baliu va avançar als arlequinats amb una de les seves habituals culleres de llarga distància. Un minut més tard Palau va disposar d’un penal que no va poder aprofitar.

Al minut 10 el mateix Palau va veure una targeta blava per una enganxada d’estic. L’Elagi li va aturar la FD a Rovira i l’equip va aguantar molt bé la inferioritat. Una circumstància semblant va passar tres minuts després. Riba no va poder superar Llaverola en una FD per targeta blava al portugués Fortunato i l’IHC tampoc no va treure profit de la superioritat.

L’1 a 0 s’eternitzava en el marcador. Fins que el partit va entrar en els últims dos minuts. I va arribar el moment de la veritat. Tots dos equips van fet la desena falta, tots dos van tenir la FD però només un dels dos va saber treure’n rendiment. El Girona va enviar al ferro la seva i a falta de només 49 segons Bernat Yeste va fer el 2 a 0 definitiu.

Homenatge a Hermini Pla
A l’inici del partit es va fer un homenatge a un dels fundadors del club, Hermini Pla. La seva família va ser a la Llotja i el seu fill David va fer el servei d’honor del partit. Després la pastisseria Pla va obsequiar als jugadors amb productes de la seva elaboració.