L’Igualada Rigat serà cap de sèrie a la Copa després de guanyar a Palafrugell

19 de desembre de 2019

L’Igualada RIGAT jugarà la copa com a cap de sèrie. Serà el primer cop des de la Copa de Lloret de la temporada 2006-2007. Aleshores aquell IHC dels Bargalló, Càceres, Montferri, Busquet, Dalmau, Torras… va guanyar per 2 a 1 al Lloret i va caure a semifinals contra el FC Barcelona per 5 a 3. La Copa va ser pel Reus.

Ara els arlequinats han superat amb solvència el desplaçament a Palafrugell i han tancat la primera volta com a tercers classificats, darrera dels dos grans Barça i Liceo. El quart cap de sèrie serà el Noia. El Calafell li ha pres al Lleida l’últim passaport a la Copa de la Corunya.

Dimarts, els de Francesc Linares van demostrat el canvi de dinàmica que ja van mostrar a Scandiano i van sortit com a motos al pavelló del carrer Ample. Van marcar molt ràpid (al minut 4) i no van afluixar. Al minut 12 ja guanyaven per 0 a 3 (tots 3 de Méndez que va acabar signant un pòquer). A la mitja part s’hi va arribar amb un 1 a 4 que els “rigats” van rematar amb dos gols en el primer tram de la segona meitat. El domini arlequinat va ser total.

A la segona, el corró arlequinat va seguir triturant la defensa local. Pla i Méndez van augmentar la diferència fins als 5 gols. Baliu podria haver fet més gran l’estrip amb una FD per 10 faltes del Palafrugell. En canvi, Garcia va aprofitar una altra FD per una blava precisament pel Ton. Va ser l’inici del “temps de la pilota aturada”, perquè els últim 3 gols van venir des d’aquest punt de càstig. Tety Vives va fer el 2 a 7 de penal. I Canet el va imitar amb un gol a falta d’un segon per acabar el partit.