L

11 de novembre de 2019

IGUALADA RIGAT 2
CP TARADELL 0

Setena victòria de la temporada en vuit partits de l’Igualada Rigat. L’equip més golejador de la categoria va demostrar que també sap fer un zero. Els arlequinats van fer front a un partit travat on les defenses es van imposar a les davanteres i van superar un Taradell molt competitiu.

Els dos gols del partit van arribar a la primera meitat i només amb un minut de diferència. Al minut 6 Jordi Méndez avançava a l’Igualada en una contra de Sergi Pla que el va assistir amb una bola al segon pal. Amb aquest, Méndez ja acumula 15 dianes a la lliga, on continua de màxim golejador, amb una mitjana de gairebé dos gols per partit.

Al minut 7 el mateix Pla va etzibar un tir ras arran de pal que feia pujar el 2-0 al marcador, un resultat que ja seria definitiu. La segona part va tenir un ritme més lent, amb menys ocasions. Méndez podria haver ampliat diferències des del punt de la falta directa, però la pilota va anar al pal.

El següent partit dels arlequinats serà dissabte en competició europea contra el Wimmis suís (1 a 10 al partit d’anada).