L’Igualada HC supera el Calafell a les Comes (3-2)

11 de gener de 2015

ihc calafellFoto D. Figueras

El MONBUS IHC ha obtingut la primera victòria del 2015 i ha recuperat la sensació agradable dels 3 punts després de vuit jornades sense guanyar (coincidint amb el Tourmalet). El triomf ha tornat a ser  molt treballat i ha estat una reivindicació del valor de la banqueta. Els 3 gols han tingut la firma d’un elèctric Joan Muntané, en el seu millor partit de la temporada, i un Jassel Oller que ha tornat a ser decisiu. Ara, havent superat ja la línia desls 20 punts (21), espera el Vilafranca del Màgic Navarro.

El jugador del planter ha tingut finalment el partit que es mereixia. I que necessitava. Muntané ha exhibit tota la potència del seu patí. Ha estat insuperable en defensa, explosiu en la conducció i puntual en el gol. De fet la seva entrada a pista ha revolucionat el joc arlequinat i ha permés que l’IHC se n’anés als vestidors amb un 2 a 0 a favor. En Joanet ha intervingut en els dos. En el primer fabricant una contra amb Baliu que el 4 igualadí ha esmatxat a la xarxa des del segon pal. I després caçant un rebot d’Arellano a un tir exterior. Amb tota la tranquil.litat del mon Muntané ha ebcarat el porter i ha transformat el segon.

A la segona part els visitants han aconseguit empatar el partit amb un gol de Rosa aprofitant un rebot a la tanca darrera la porteria, i un de Gabarra desviant un tir exterior. Amb l’empat tornaven els fantasmes d’altres partits d’infortuni. Però Jassel no estava per pel.lícules de terror. Ni tant sols per sèries de supens. I només un minut més tard ha aprofitat un contraatac 3×2 per fer el gol que tallava la remuntada visitant. I que al final dinaria els anhelats 3 punts. Perque tot i que tots dos equips han disposat de FD (Elagi i Arellano han aturat els llençaments) i que Baliu ha tornat a enviar dues boles al pal… al final el marcador no s’ha mogut i, per fi, els 3 punts s’han pogut quedar a casa.

MONBUS IHC 3 (2-1) Elagi, Met Molas, Ton Baliu, Pla i Dani, equip inicial. Muntané (2), Jassel (1). Garreta, Querol i A. Ferrer.

CALAFELL 2 (0-2) Arellano, Rosa (1), M. Vergès, Romeu, G.Vergès, equip inicial. Galbas, Pàmies i Gabara (1)

GOLS: 1-0 Muntané (m. 19), 2-0 Muntané (m.20.24). SEGONA PART. 2-1 Risa (m 10), 2-2 Gabarra (m 15), 3-2 Jassel (m.16).