Un article de
Redacció
El periòdic comarcal líder de l'Anoia des del 1982.
16 d'octubre de 2024

L’Events CB Igualada supera el Loquillo Sant Adrià i es consolida en tercera posició a la lliga

Redacció

El primer equip femení del Club Bàsquet Igualada va aconseguir una important victòria per 67-58 contra el Loquillo Femení Sant Adrià en la quarta jornada de lliga de Super Copa femenina.

L’equip igualadí va començar el partit amb molta intensitat i, sobretot, amb una defensa sòlida que va permetre a les anoienques agafar un clar avantatge al descans, amb 11 punts de diferència (34-23). Aquesta bona feina defensiva va ser clau en la primera meitat, deixant sense opcions a un Sant Adrià que no trobava el camí per superar la pressió local.

Tot i que el tercer quart va ser el més fluix per a l’Events CB Igualada, l’equip va mantenir el control del partit, assegurant-se la victòria amb un marcador final de 67-58. Amb aquest triomf, l’equip igualadí es consolida en la tercera posició de la classificació i es posiciona com el segon millor atac del campionat.

L’staff tècnic i les jugadores ja miren cap a la pròxima jornada amb l’objectiu de continuar sumant victòries i mantenir la bona dinàmica en aquest inici de temporada. El proper desplaçament de les igualadines serà a Santa Coloma de Gramenet, per enfrontar-se al Don Martin – Draft Gramenet en un partit que començarà dissabte 19 d’octubre a les 17:45h.