L’Events CB Igualada no abaixa el ritme

25 d'octubre de 2021

DRAFT GRAMANET 60
EVENTS CB IGUALADA 66

Els primers minuts del partit van ser marcats per l’encert per part de les blaves, que aconseguien deixar sense anotar al conjunt local fins ben entrar el minut tres. Tot i així, seguint treballant en atac, aconseguien poder tenir tres tirs alliberats, convertint així tres triples, que els feia arribar al final del quart amb un empat al marcador, 20-20.

En el segon període, les jugadores del conjunt dirigit per Sergi Alamillo, seguien mostrant-se còmodes amb el seu joc, trobant ocasions de bàsquet fàcils i deixant sense opcions de joc a les jugadores del Draft Gramenet, apretant en defensa i recuperant pilotes. L’encert de les igualadines, sobretot des de la línia de tirs lliures, els permetia guanyar el quart amb un resultat de 15-19 per marxar a la mitja part amb un marcador de 35-39.

En la represa del partit, les jugadores del Events CB Igualada SFA, sortien molt ficades i molt agressives en atac, dificultat a l’equip local la defensa, podent-les parar tan sols amb faltes personals. El joc de les igualadines seguia sent superior sobretot en atac, on trobaven cada vegada accés a la línia de tir lliure. A nivell defensiu, les jugadores blaves van anular el joc del rival, deixant-les amb una anotació molt pobre, fent el millor parcial del partit, 9-11 que deixava un resultat de 44-50.

En l’últim període del partit, les jugadores locals trobaven ocasions de tir alliberats, que els permetia retallar distàncies anotant 3 triples. Tot i així, les jugadores d’Igualada no van abaixar la guàrdia i van seguir portant el ritme del partit. L’últim parcial era de 16-16 i el resultat final del partit de 60 a 66.

El proper cap de setmana toca descans pel conjunt blau.

Creus que Igualada necessita més carrils bici?