L’Automercat ven pràcticament la meitat dels vehicles d’ocasió exposats

94

Fira Igualada ha tancat l’edició d’enguany de l’Automercat, la Fira del vehicle d’ocasió, amb rècord de vendes de cotxes. Se n’ha venut un 45% del parc de vehicles exposats.

Com cada any, la fira va comptar amb la participació de concessionaris locals, que van aprofitar l’esdeveniment anual per mostrar les seves ofertes al llarg dels 8.000 m2 d’exposició ubicats a l’aire lliure al Polígon de Les Comes, els quals van gaudir d’una gran afluència de públic.

La fira va ser un autèntic èxit degut, entre d’altres coses, a l’espectacular climatologia que va acompanyar durant tot el cap de setmana i que va propiciar la venda de 129 cotxes (58 dissabte i 71 diumenge) dels 300 vehicles exposats. La xifra supera notablement la de l’any passat, aspecte que ha incrementat la satisfacció de tots els expositors que van dipositar la confiança en aquesta ubicació que, després de 3 anys, s’ha consolidat per la seva ideal adequació.

Un dels atractius de la Fira Automercat és el sorteig de 1.000 euros entre tots els compradors d’un vehicle al certamen. Enguany el guanyador d’aquest import ha estat el Sr. Jordi Porta Dillet, veí d’Igualada que va adquirir un Opel Corsa al concessionari Motorcat Automoció. Si el premi no és reclamat, com a guanyador reserva ha quedat el Sr. Francisco Quero Juárez, veí de Barcelona que comprà un Toyota Avensis, al concessionari Anoia Automoció.

Aquesta edició de l’Automercat ha estat molt participada, no només pels veïns d’Igualada, sinó de tota la comarca i visitants de fora, dels quals un 59% van venir directament amb la intenció de compra i un 41% per curiositat. Segons una enquesta realitzada per l’organització, el 52% han estat visitants d’Igualada, un 30% de la resta de la comarca de l’Anoia i un 18% d’altres poblacions com Cervera, Tàrrega, Manresa, Terrassa, Santa Coloma de Queralt, Sant Esteve Sesrovires…

Enguany la fira Automercat no ha estat només un bon aparador de les empreses d’automoció locals, sinó també un atractiu pels visitants forans que van aprofitar l’avinentesa per dinar a la ciutat i gaudir de les activitats paral·leles durant el cap de setmana.

Fira Igualada ja ha anunciat que està treballant a fons en l’organització de la propera cita firal, que serà el proper cap de setmana, els dies 4, 5 i 6 d’octubre, dates en què se celebrarà el TastAnoia, la fira gastronòmica de referència a la comarca.