L’Anytime Fitness Igualada cau en el seu primer partit a Les Comes

8 d'octubre de 2019

ANYTIME FITNESS CB IGUALADA 53
CB GRUP BARNA 61

Aquest cap de setmana l’Anytime Fitness CB Igualada va disputar el segon partit de la temporada, rebent a un gran contrincant, el Grup Barna. En els primers minuts el conjunt igualadí es va imposar en el marcador amb un gran joc col·lectiu. No obstant en els últims minuts del quart l’equip rival va reaccionar deixant un marcador de 14-11. El segon període, a diferència de l’anterior, es va poder apreciar un enfrontament molt més igualat amb un gran bàsquet per part dels dos equips.

La segona meitat va estar marcada pel gran inici anotador del grup Barna, però malgrat l’espectacular encert rival, el sènior femení blau va aconseguir refer-se i empatar el partit. Finalment, l’enfrontament es va decidir en els últims minuts, on el CB Igualada, tot i jugar un bàsquet de gran nivell, va cometre un parell de pèrdues determinants que van impedir acabar de culminar la remuntada, concloent així amb un marcador de 53-61.

El proper cap de setmana següent les igualadins es desplaçaran a la complicada pista del Club Basquet Lleida.