8.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

L’ANC recull signatures per a que l’Ajuntament debati la “via unilateral”
L

Publicitat

L’ANC Igualada dona suport a la iniciativa @Via Unilateral que s’està duent a terme a diferents poblacions de tot Catalunya.

Aquesta iniciativa, té per objectiu presentar als Plens Municipals de cada poble i ciutat, una moció per la qual es reivindica la legitimitat i vigència del mandat popular sorgit de les urnes de l’1 d’Octubre de 2017, de fer realitat que Catalunya esdevingui un estat independent en forma de República. Es manifesta “el compromís explícit de cada Ajuntament amb la Via Unilateral com a únic camí possible per assolir la Independència de Catalunya”.

Amb aquesta proposta es busca, segons l’ANC, “pressionar els partits polítics a nivell local per aconseguir el compromís dels Ajuntaments, i també perquè facin arribar aquests acords a les direccions dels respectius partits polítics a nivell nacional, i que incloguin en els seus programes electorals, les propostes d’aquesta moció i així dissenyar una estratègia comuna per dur a terme la ruptura amb l’estat espanyol en la propera legislatura. I que en aquesta propera legislatura, els partits independentistes catalans aixequin la suspensió de la Declaració d’Independència del 27 d’octubre de 2017”.

Signatures al Casal El Foment i al Cafè de l’Ateneu
Per tal de poder presentar aquesta moció al proper ple municipal, s’estan recollint signatures en uns fulls que estan a disposició de tothom qui ho vulgui al Cafè de l’Ateneu i al Casal El Foment. Per qui ho vulgui comentar amb gent de l’organització, hi haurà voluntaris de forma presencial els dimarts a l’Ateneu, a partir de les 19:30 i els dijous al Foment a la mateixa hora.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies