L’amic retrobat, una producció de l’Aurora, nominada als Premis Butaca

2 de desembre de 2020

L’amic retrobat, la darrera producció del Teatre de l’Aurora, ha estat nominada als Premis Butaca 2020 al Millor Muntatge Teatral, guardons que premien els millors muntatges de la temporada teatral catalana en 20 categories diferents.

Els guanyadors finals dels Premis Butaca els decideix exclusivament el públic, que pot votar fins al 9 de desembre a les 23h els seus espectacles preferits a través de la pàgina web www.premisbutaca.cat.

Foto: Aureli Sendra

L’espectacle és una adaptació de la novel·la homònima de Fred Uhlman, amb dramatúrgia de Josep Maria Miró, direcció de Joan Arqué i amb els actors Jordi Martínez, Quim Àvila i Joan Amargós. Es va estrenar el novembre del 2019 a Igualada i posteriorment va fer una exitosa temporada al Teatre Nacional de Catalunya. Una història d’amistat i descoberta
enterbolida pels convulsos esdeveniments que es viu a Alemanya a partir de 1933 amb l’ascens del nazisme i l’antisemitisme.

Aquest any, la gala d’entrega de premis s’ha hagut d’adaptar a la pandèmia i es realitzarà en format digital el 15 de desembre a les 22 h, amb els presentadors presencialment al Teatre de Premià.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els partits polítics arribaran a un acord per formar govern o es repetiran eleccions?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta