L’Ajuntament d’Igualada aprova 454.000€ en subvencions a 157 entitats sense ànim de lucre d’Igualada

250

L’Ajuntament va aprovar recentment l’atorgament de subvencions a entitats sense ànim de lucre per a projectes i activitats d’interès social, dins de l’àmbit de l’acció social, la cultura, l’esport, l’ensenyament, la joventut, la dinamització econòmica, el medi ambient, la igualtat de gènere, la salut, el comerç, la cooperació i d’altres.

El consistori ja va obrir convocatòria de sol·licituds de subvencions entre el dia 12 de març i 6 d’abril d’enguany, i ha rebut “un nombre considerable de sol·licituds que els diversos departaments municipals han estat gestionant”. En el llistat del final del text podeu observar una classificació que hem fet des de la redacció de La Veu segons la naturalesa de cada entitat o del projecte pel qual ha obtingut l’ajuda.

D’altra banda, l’Ajuntament informa que aquí no figuren les subvencions del Departament d’Esports corresponents a la participació en jocs escolars, que són les de l’AMPA Institut Pere Vives i Vich, AMPA Escola Ramon Castelltort, AMPA Escola Dolors Martí i Badia, AMPA Escola Ateneu d’Igualadí, AMPA Escola Garcia Fossas, AMPA Escola Emili Vallès, AMPA Escola Pia Igualada, AMPA Col·legi Jesús Maria, AMPA Escola Anoia, AMPA Maristes i AMPA Escolàpies Igualada. Les subvencions per la participació en els jocs escolars s’atorguen seguint uns paràmetres de participació que no es poden saber fins que han acabat els jocs escolars, per tant, fins acabat el curs.

D’altra banda, els 454.000€ d’aquesta línia d’ajuts no són tots els que l’Ajuntament destinarà a les entitats o institucions, doncs existeixen també més injeccions econòmiques en funció de la signatura de convenis propis, on en altres convocatòries similars. De tota manera, aquesta és l’aprovació de subvencions més important que es fa cada any des del plenari municipal.