20 de febrer de 2019

La UEA fa un taller sobre els errors d’internacionalització de les empreses


Cada cop hi ha més empreses que decideixen fer un pas cap a la internacionalització, però amb aquesta determinació ve acompanyada de dubtes i qüestions. Seguint aquesta línia, des de la Unió Empresarial de l’Anoia i de la mà de la comissió de treball UEA internacional s’acompanya i s’ajuda a les empreses anoienques que volen obrir-se a mercats estrangers i connectar amb altres companyies i emprenedors del món.
Conscients des de l’entitat que la teoria sobre com internacionalitzar una empresa és coneguda, però la realitat és una altre, el passat divendres ha estat el torn de celebrar un nou taller per apropar a les empreses que es volen internacionalitzar, quins són els errors freqüents a l’hora de fer-ho. Sota el títol “Errors freqüents en internacionalització”, la sessió pràctica ha estat impartida per Samuel Jiménez, export manager i fundador de la Consultora Intam, International Trade Management, especialitzada en el desenvolupament de negoci internacional.
Els participants a aquesta sessió han estat de sectors heterogenis com el paper, el metall o el químic, un reflex que el seu grau d’internacionalització també ho és, ja que algunes d’aquestes empreses porten molts anys treballant amb l’estranger i d’altres, tot just hi estan començant. Jiménez ha exposat que la internacionalització “s’ha d’entendre com un procés a mig-llarg termini” i que “és necessària la implicació total de la direcció de l’empresa”.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article:

Et recomanem