23.4 C
Igualada
Dimarts, juny 22, 2021

La UEA engega una nova edició del programa 30 Plus, per a desocupats

Davant l’augment de les xifres d’atur que registra la comarca -fet que es tradueix en un total de 8.934 persones aturades a l’Anoia segons les últimes dades registrades- i per fer-hi front, la Unió Empresarial de l’Anoia impulsa una nova edició del programa 30 PLUS, un programa de formació i inserció laboral.

Es tracta d’un projecte que forma part de la línia de treball de l’entitat anoienca per seguir creant ocupació i ajudar en la millora de la situació del mercat laboral anoienc i dinamitzar l’activitat empresarial i econòmica de la comarca.

El Programa 30 PLUS ofereix contractació subvencionada a les empreses per inserir persones aturades. A més, les persones reben una formació a mida de les necessitats del lloc de treball. Els requisits per participar en el programa és que les persones siguin majors de 30 anys i estiguin en situació d’atur, és a dir, han d’estar inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandants de feina.

Acompanyament de la persona candidata durant el procés
Des de la Unió Empresarial de l’Anoia s’acompanyarà a totes les persones que participin al programa, ja sigui durant el procés de preselecció com a candidats i durant el procés de formació i incorporació a l’empresa.

Aquesta és la 4a edició del Programa 30 PLUS, que fins al moment, ha tingut unes estadístiques molt positives en els darrers anys, ja que la taxa d’inserció de llarga durada mitjana és del 85%. En aquestes 4 edicions s’han pogut ajudar a més 60 persones en situació d’atur que s’han format i s’han incorporat al món laboral, ateses que aquestes incorporacions són perfils demandats per les empreses.

En aquesta edició, la UEA ja compta amb un llistat de diversos perfils professionals que busquen les empreses de la comarca: administratiu/va, mosso de magatzem, manteniment industrial, instal·lador, maquinista troquelador, mecànic muntador, planxadora oficial, soldador, mecànic torner, comercial… entre altres perfils que sol·liciten i cerquen les empreses anoienques.

Si busques feina i tens més de 30 anys, contacta amb la UEA!
Pròximament, la UEA farà la selecció de les persones en situació d’atur, majors de 30 anys, que compleixin els requisits i que siguin adients per les ofertes vacants. Posteriorment, els hi oferirà la formació especialitzada perquè desenvolupin correctament la feina en qüestió. Totes aquestes persones obtindran un contracte inicial laboral d’entre 6 i 9 mesos de durada.

En aquest cas, les persones que estiguin en recerca de feina i vulguin formar part d’aquest programa per incorporar-se a una empresa anoienca, poden enviar el seu currículum o demanar més informació per correu electrònic a:
femocupacio@uea.cat, formacio@uea.cat o bé trucant per telèfon al 93 805 22 92.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

David Oliva és escollit primer secretari de la Joventut Socialista de l’Anoia

La Joventut Socialista de l’Anoia ha celebrat, aquest diumenge 20 de juny, el 5è Congrés de Federació amb prop d’un centenar de persones al...

Òdena vol posar fre als “botellons” al Pla de les Gavarreres

L'Ajuntament d'Òdena ha començat a treballar juntament amb l'Associació dels Plans, la Policia Local i Mossos d'Esquadra noves mesures per aturar el 'botellón' i...

El Zoom Festival incorpora un nou premi per reconèixer la mirada d’igualtat de gènere

El Zoom Festival i CIMA (Associació de Dones Cineastes i de Mitjans Audiovisuals) han decidit crear un nou premi que es lliurarà a la...

El Consell posa en comú iniciatives econòmiques post-pandèmia amb les comarques veïnes

El Consell Comarcal de l’Anoia ha convocat els consells comarcals de les comarques veïnes del Baix Llobregat, la Segarra, la Conca de Barberà, el...

L’igualadí Jordi Balsells fitxa pel Barça per impulsar-ne el marxandatge

L'igualadí Jordi Balsells deixarà de ser el responsable de l'estratègia mundial de distribució de Desigual per començar a formar part del FC Barcelona. Després...
Compartir